Ülőgarnitúra kínálatunk

Cégünk 2004 óta foglalkozik olasz kanapék és sarok ülőgarnitúrák hazai forgalmazásával. A kínálatunkban elérhető bútorok egytől-egyig minőségi szövetekkel és marhabőrökkel készülnek.

Természetesen a termékkínálatunkban több gyártó termékei közül is választhat, sőt, amennyiben egyedi igényei lennének leendő ülőgarnitúrájával kapcsolatban, mi örömmel elkészítjük a kívánt bútort egyedi gyártással.

Ülőgarnitúráink esetében Önnek nem kell kompromisszumokat kötnie.

Kanapék

Kanapék

Vendégágynak is megfelelő, ágyazható kanapék ágyneműtartós kialakítással, valamint normál kanapék egyenes és sarok változatban is, karfás és karfa nélküli kivitelben, a hozzájuk illő díszpárnákkal.

Elemes ülőgarnitúrák

Elemes ülőgarnitúrák

Rugalmas megoldások, szabad variálhatóság: elemes ülőgarnitúra összeállításaink között a klasszikus és modern design kedvelői egyaránt megtalálhatják a számukra megfelelő bútorokat.

Sarok ülőgarnitúrák

Sarok ülőgarnitúrák

Sarok ülőgarnitúráinkkal praktikusan kihasználható a rendelkezésre álló hely, és közben nem kell lemondania az esztétikus megjelenésről és komfortról sem. Nagy stílus- és formaválaszték!
Bőr ülőgarnitúrák

Bőr ülőgarnitúrák

Első osztályú marhabőr és bivalybőr kárpitozással gyártott prémium minőségű ülőgarnitúrák a rusztikus stílus kedvelőinek, többféle stílusban, gazdag forma- és színválasztékban.

Franciaágyak

Franciaágyak

Prémium minőség megfizethető áron: klasszikus és modern stílusú franciaágyak nagy választékban. A hagyományos téglalap alakúak mellett kör franciaágyakat is talál kínálatunkban!