Kanapék, ülőgarnitúrák gyártása egyedi méretekben

Megtetszett egy ülőgarnitúra, de Önnek más méretekben lenne rá szüksége? Nem probléma!
Sőt, ha kanapé helyett inkább sarok garnitúrát szeretne, netán fotelt is igényelne azonos formavilágban és stílusban a választott darab mellé, az is megoldható.

Bútorkészítés saját tervek alapján is

Ha termékkínálatunkban nem talál megfelelőt, de pontos elképzelései vannak arról, hogy milyet szeretne, akkor küldje el nekünk a kívánt bútor képét, az igényelt méreteket és az anyagfajta megjelölést!

Mi elkészítjük árajánlatunkat, s megrendelésre legyártjuk pontosan azt a bútort, amelyet Ön szeretne.

Sarok ülőgarnitúrák egyedi gyártással

Egyedi gyártásban készülő bútorainkat teljes mértékben az Ön igényeire szabjuk. Annak érdekében, hogy a választott sarok garnitúra tökéletesen igazodjon a szoba elrendezéséhez, mind jobbos, mind balos kivitelben rendelhető a választott darab. 

Megválasztható ezen kívül a háttámla magassága, annak vonalvezetése, továbbá az ülőfelület mélysége és szélessége. Az ilyen átalakításokkal már garantált a maximális kényelem.

Ha bennünket választ ülőbútorai elkészítéséhez, nem kell kompromisszumokat kötnie!

Egyedi készítésű ülőgarnitúráink főbb jellemzői

  • A bútorok váza csavarozott, csapott, ragasztott technológiával készül, nem kapcsozással. Így sokkal strapabíróbb, időtállóbb, mint a szériabútorok.
  • Az ülőfelületek rugalmas habbal, vagy bonellrugós, hullámrugós, gumihevederes rugalmas habos kivitelben készülnek.
  • Ön választhatja meg a háttámla vonalvezetését és magasságát, az ülőrész mélységét és szélességét.
  • Széles szövet, bőr és műbőr kínálatból választható a kárpitozás, s ezen anyagok kombináltan is kérhetőek. Spanyol, német, olasz, török magas kopásállóságú alapanyagokkal, valamint speciális, könnyen tisztítható Aquaclean Technológiájú szövetekkel dolgozunk. Hagyományos kárpitosipari megoldásainknak köszönhetően a hosszú élettartam garantált.
  • Duplán párnázott és kihúzható részes megoldások is igény szerint.
  • Ágyazható ágyneműtartós szerkezet is kérhető a kanapékba, a normál és a sarok ülőgarnitúrákba, így vendégágyként is funkcionálhatnak szükség esetén.
  • Fa vagy fém láb egyedi legyártása minta alapján.